Wilt u weten of u corona (COVID-19) heeft gehad?

Vanaf heden kan er via de praktijk een COVID-19 test op anti-lichamen (IgG en IgM) uitgevoerd worden. Deze coronatest laat niet zien of u op dit moment besmet bent met het virus. Wel laat deze coronatest zien of u afweer (antistoffen) heeft opgebouwd of daar nog mee bezig bent. U kunt deze COVID-19 test dus niet doen als u ziek bent. Pas minimaal twee weken na de eerste ziekteverschijnselen die passen bij een COVID-19 besmetting, kunt u deze coronatest laten doen.

De COVID-19 test, inclusief bloedafname, kunt u aanvragen door het contactformulier in te vullen. De kosten, inclusief bloedafname en (telefonische) uitslag, zijn €85,-. Als u daarna behoefte heeft aan advies op maat met betrekking tot uw gezondheid, dan kunt u een afspraak maken voor een consult.

De kosten van een eerste, uitgebreid consult zijn €95,- . Ook kunt u kiezen voor twee korte consulten van €50,-  Bij een aanvullende verzekering kan het zijn dat u hiervoor vergoeding krijgt van uw zorgverzekeraar. Dit geldt niet voor de COVID-19 test. Voor meer informatie kunt u mailen of bellen naar de praktijk.