Orthomoleculair arts Gorinchem

Ben je op zoek naar een orthomoleculair arts in de buurt van Gorinchem? Dan ben je bij de praktijk Goed Beter Gezond aan het juiste adres. Veel van mijn patiënten komen namelijk uit Gorinchem of de buurt van Dordrecht zoals Sliedrecht en Werkendam.

Als je last hebt van gezondheidsproblemen, dan kan het verstandig zijn om op zoek te gaan naar een diëtist(e) of orthomoleculair therapeut. Er zijn natuurlijk een aantal orthomoleculair artsen of verpleegkundigen in Gorinchem te vinden, maar hij of zij moet wel goed aansluiten bij jouw wensen en situatie.

Goed Beter Gezond richt zich specifiek op het herstel of de verlichting van verschillende klachten en problemen met de gezondheid. Veel van de patiënten hebben last van bepaalde klachten als overgewicht, menstruatieklachten, eczeem of kanker. Ze komen vaak bij de praktijk met vragen als: “Heeft mijn levensstijl met mijn klachten te maken? En “Wat helpt mij om mij fitter te voelen? Als je met vergelijkbare vragen zit, kan je eens contact opnemen voor een consult. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke situatie en levensstijl, om zo achter de antwoorden te komen. Daarnaast kun je ook eens kijken naar recensies van enkele patiënten.

Een orthomoleculair verpleegkundige dichtbij Gorinchem

Naast mijn werk als orthomoleculair therapeut was ik ook tot voor kort werkzaam als verpleegkundige met een BIG-registratie. Dat betekent dat ik niet alleen ervaring heb met de alternatieve gezondheidszorg, maar ook met de reguliere gezondheidszorg. Mijn patiënten ervaren dit over het algemeen als erg prettig. Als je meer over mijn achtergrond wilt lezen kan je terecht op de pagina orthomoleculair therapeut.

Goed bereikbaar vanuit Gorinchem en omstreken (zoals Sliedrecht, Werkendam)

Of je nou langs wilt komen vanuit Gorinchem, Sliedrecht of bijvoorbeeld Werkendam, de praktijk is goed bereikbaar. Vanuit Gorinchem of Sliedrecht kost het met de auto iets minder dan een half uur. De exacte route kan je vinden op de contactpagina.