Goed Beter Gezond is een zelfstandige praktijk voor individueel gezondheidsadvies. De praktijk richt zich op de relatie tussen gezondheid en voeding, ook wel orthomoleculaire therapie genoemd. Uitgangspunt is mensen bewust maken van de mogelijkheid om met de juiste voeding de eigen gezondheid te verbeteren.

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden! Het voorkomen van ziekten is net zo belangrijk. In de praktijk staat gezonde voeding centraal. Uitgangspunt is namelijk dat iedereen, jong en oud, gezond of ziek, voordeel kan hebben van gezonde en volwaardige voeding. Daarom word je in de praktijk altijd gewezen op de rol die voeding kan hebben voor jouw specifieke gezondheidsvraag.

Dit vraagt om een individueel plan en advies. Hoe kan de voeding voor jou als persoon worden geoptimaliseerd, zodat klachten kunnen worden voorkomen, worden verminderd of worden verholpen. Het doel van iedere behandeling is om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren.
De praktijknaam is Goed Beter Gezond: je goed voelen , beter (van gezondheid) worden en gezond zijn. Het groene blaadje staat symbool voor mijn uitgangspunt dat gezondheid en natuur niet los van elkaar gezien kunnen worden.

Als je gezond oud wilt worden, kun je niet vroeg genoeg beginnen met een gezonde levensstijl. Dit is ons niet altijd geleerd, dus zullen we ernaar op zoek moeten gaan. Vaak wordt dit pas gedaan als er lichamelijke klachten zijn of medicijnen worden gebruikt. Het voorkomen van ziekten is echter beter dan genezen! Weet dus dat je ook zonder klachten een afspraak kunt maken in de praktijk.

Niet alles is op te lossen met gezonde voeding, maar het blijft wel een voorwaarde voor het lichaam om goed te blijven functioneren. Het gevolg is dat je wel de keuken in zal moeten gaan en je eigen maaltijden moet gaan bereiden. Er wordt immers niet voor niets gezegd: de beste dokter staat in de keuken! Gezonde voeding is voeding zonder ongezonde toevoegingen uit pakjes en zakjes, dus pure producten. Met daarbij de juiste koolhydraten, vetten en eiwitten.

Om hierbij op weg geholpen te worden, kun je een afspraak maken voor een consult in de praktijk Goed Beter Gezond. Of wil je meer weten? Lees dan verder over het consult of over mij.

Informatief

 • Bredere vergoedingen

  Binnenkort (waarschijnlijk aan het begin van de zomer 2024) is de kans nog groter dat het consult door de uw… Lees meer…

 • Vakantie

  De praktijk is in de maand mei gesloten. U kunt te allen tijde een bericht sturen naar: info@goedbetergezond.nl

 • Vergoeding consult 2024

  Vanaf 1 januari 2024 kunnen consulten weer (gedeeltelijk) vergoed worden door uw zorgverzekering. Voorwaarde is wel dat u aanvullend verzekerd… Lees meer…

 • 21-1-’20 korting op supplementen

  Wanneer u uw supplementen via Goed Beter Gezond bestelt, krijgt u aantrekkelijke kortingen. Op deze nieuwe pagina leest u hier meer… Lees meer…

je Goed voelen

Bij je goed voelen horen sport en gezonde voeding!

Bij je goed voelen horen sport en gezonde voeding!

Beter worden

Bij beter worden horen energie en juiste voeding!

Bij beter worden horen energie en juiste voeding!

Gezond zijn

Bij gezond blijven hoort natuurlijk gezonde voeding!

Bij gezond blijven hoort natuurlijk gezonde voeding!