Sport en Gezondheid

Ook sporters kunnen last hebben van chronische ziekten
en denken dat daar niets aan te doen is

Lichaamsbeweging is goed voor je gezondheid en goed voor je humeur. Door te sporten krijg je meer energie en kun je je beter gaan voelen. Maar ook kun je verbetering zien in je nachtrust en je lichaamsgewicht beter beheersen.

Het kan zijn dat je al regelmatig sport, maar dat je gezondheid te wensen over laat. Misschien heb je last van bepaalde blessures of spelen darmproblemen, hoofdpijn of gewrichtsproblemen op. Dit kunnen belemmeringen zijn om door te gaan of om je prestatie te verbeteren.
Dan is het verstandig om eens te kijken naar je voedingspatroon. Er kan sprake zijn van een tekort aan voedingsstoffen in je lichaam door bijvoorbeeld (te) intensief sporten, een chronische ziekte  of eenzijdige (ongezonde) maaltijden.

Voedingsadvies rondom sporten

Bij Goed Beter Gezond is kun je terecht voor een gezond voedingsadvies rondom sporten. Dit kan bij gezondheidsklachten, maar ook bij onzekerheid of je juiste voedingskeuzes maakt. Bijvoorbeeld bij de wens om je prestatie te verbeteren of wanneer je wilt beginnen met sporten.
Sporten na een behandeling van een ernstige ziekte kan ook onzekerheid met zich meebrengen. We kunnen daarover praten en je gezondheid en voedingspatroon afstemmen op jouw lichamelijke situatie. Daarna kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sport met persoonlijke begeleiding. Hierbij kun je denken aan Fysio en Coach Aalbert of begeleiding bij Goed Beter Gezond.

Informatief

 • Bredere vergoedingen

  Binnenkort (waarschijnlijk aan het begin van de zomer 2024) is de kans nog groter dat het consult door de uw… Lees meer…

 • Vakantie

  De praktijk is in de maand mei gesloten. U kunt te allen tijde een bericht sturen naar: info@goedbetergezond.nl

 • Vergoeding consult 2024

  Vanaf 1 januari 2024 kunnen consulten weer (gedeeltelijk) vergoed worden door uw zorgverzekering. Voorwaarde is wel dat u aanvullend verzekerd… Lees meer…

 • 21-1-’20 korting op supplementen

  Wanneer u uw supplementen via Goed Beter Gezond bestelt, krijgt u aantrekkelijke kortingen. Op deze nieuwe pagina leest u hier meer… Lees meer…

je Goed voelen

Bij je goed voelen horen sport en gezonde voeding!

Bij je goed voelen horen sport en gezonde voeding!

Beter worden

Bij beter worden horen energie en juiste voeding!

Bij beter worden horen energie en juiste voeding!

Gezond zijn

Bij gezond blijven hoort natuurlijk gezonde voeding!

Bij gezond blijven hoort natuurlijk gezonde voeding!